Új funkciók az AR-6020N fénymásológépeinkben

Firmware code

Az AR-6020N fénymásológépünk a 6020-as (Nova-L) gépcsalád legnépszerűbb tagja. Kétoldalas, hálózatos másológép kedvező áron. Amit nem szerettem eddig benne az a szkennelés volt. Vannak márkák ahol megszokott, hogy a hálózati szkennelést a számítógépről kell indítani egy program segítségével, de ez nekem mindig is XX. századi megoldásnak tűnt. Különösen az összes nagyobb hálózatos másológépünk szkennelési lehetőségeinek ismeretében.

Szerencsére mindez már a múlt. A Sharp ugyanis új firmware-t (keretprogramot) adott ki ehhez a modellhez, amely elérhetővé teszi azokat a kényelmes szkennelési módokat, amiket a komolyabb masináinkon már megszoktunk. Melyek ezek?

Közvetlen szkennelés tetszőleges hálózati mappába vagy FTP szerverre
Sokszor tapasztalom, hogy rendszergazdák még mindig a szerver egy mappáját szokták kijelölni szkennelési helynek és aztán mindenki elveszi onnan a fájlját. Mennyivel egyszerűbb ha mindenkinek a saját számítógépe tetszőleges mappájába megy az általa kért szkennelt dokumentum? Az új firmware lehetőséget ad erre.

Szkennelés e-mail címre
Amennyiben a kimenő (SMTP) levelező szervert  megfelelően beállítjuk, a másológépről közvetlenül szkennelhetünk tetszőleges e-mail címre. A levélnek adhatunk egyedi tárgymezőt és egy szabvány szöveget a levél törzsébe.

Szkennelés SharpDesk programba
A SharpDesk egy olyan alkalmazás csomag, amely többek között képes vezérelni az AR-6020N 6 közvetlen szkennelő gombját. A csomag részét képező Button Manager segédprogram segítségével mindegyikhez külön rendeltetési helyet és szkennelési beállítást (pl. felbontás, szkennelési fájl típus) állíthatunk. A SharpDesk egyúttal egy nézőke is (200 feletti fájl formátumot tud megjeleníteni) és alkalmas különböző típusú dokumentumok egy .pdf-be történő összegyúrására. Ez a része a Composer.

A fenti új funkciók segítségével az AR-6020N másológép végre egy igazán kellemesen használható hálózati szkennerré vált.

Ha szeretnél egy ilyen másológépet, kérj ajánlatot még ma:

Kérem az ajánlatot!